AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Tınaztepe Zafer İlkokulu

Tınaztepe Zafer İlkokulu

02723222042
Adres
TINAZTEPE BELDESİ FATİH MAH. MİLLİ EGEMENLİK CAD. UMMAHAN UGUR NO: 36 İÇ KAPI NO: 1 SİNANPAŞA / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda topluma, vatan ve milletine faydalı, çevresinde örnek olarak gösterilen bireyler yetiştiren ve çevresine bilgi, görgü; umut ve mutluluk yayan bir kurum olmak amacında ve azmindeyiz.
Misyon
Başöğretmen Atatürk´ ün önderliğinde yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı kişilik gelişimini tamamlamış, güçlüklere göğüs gerebilen, yeniliklere açık, hoşgörülü, farklı fikir ve tutumlara saygılı olarak yetiştirebilmektir.
Başarılar
1998-1999 Eğ. öğ. Yılı Halk Oyunları Yarışması İlköğretim Kurumları Küçükler İl 2. liği, 2021-2022 Eğ. Yılı İlçe Geneleli ilkokullar Arası Bilgi yarışması İlçe 3. lüğü, 2022-2023 Eğ. Öğ. Yılı İlçe İlkokullar Arası Kaleli Yakan Top İlçe 1. liği
09:00-12:25 13:10-14:45
Ulaşım
İl merkezinden yarım saat arayla karşılıklı olarak dolmuş - minübüsle ulaşım mevcuttur.
Servis Bilgisi
servis yok. Tüm Öğretmenler Afyon merekzde ikamet etmekteler. Kendi araçları veya birleşerek gelip gidyorlar. Kasabanın dolmuş kooperatifi her yarım saatte Afyon merekeze sefer yapıyor..
Yerleşim Yeri
Afyonkarahisar-Antalya karayolu 22.km sinde, anayoldan 2 km içeride yer almaktadır.
İl merkezine 25 km İlçe merkezine 17 km